Tegelzetter Rotterdam

Volgens een recent onderzoek is zelf klussen onder jongeren en jongvolwassenen niet meer populair. Zij besteden het klussen liever uit aan een professional. Ben jij ook opzoek naar een bouwbedrijf met ervaren specialisten kies dan voor tegelzetter Rotterdam.

Tegelzetter Rotterdam heeft ervaren tegelzetters in dienst die veel ervaring hebben met het leggen van alle verschillende soorten tegels in ieder patroon. Dus heb je geen vertrouwen in je eigen klus skills vertrouw dan op de tegelzetters van de TZS Bouwgroep. Vraag nu direct een offerte aan voor het realiseren van jouw nieuwe badkamer.

Doe-het-zelver van tegenwoordig

De doe-het-zelver van tegenwoordig is vaak de 35 tot 55-jarigen. Jongeren, onder de 35, laten het zelf klussen liever aan hun vader of moeder over.

Onderzoek heeft verder uitgewezen dat jongeren tot 35 jaar gewoonweg te weinig kluservaring hebben in vergelijking met de “oudere” generatie. Zij hebben het niet geleerd op school en van huis uit niet meegekregen.

Ook zijn zij steeds minder in het bezit van professioneel gereedschap. Als een jongere dan toch aan de klus gaat wordt het gereedschap vaak geleend van vader of zelfs opa en steeds minder zelf aangeschaft.

Als reden geven jongeren op dat ze niet kunnen klussen of dat ze geen vertrouwen hebben in hun eigen kunnen. Zij zijn van mening dat het resultaat van de klus beter is als zij dit uitbesteden aan een professional.

Tegelzetter Rotterdam

Tutorial van Tegelzetter Rotterdam

Omdat jongeren minder naar de bouwmarkt gaan hebben bouwmarkten hun marketing platform verlegd naar social media.

Om het klussen bij jongeren aantrekkelijker te maken, gebruiken bouwmarkten steeds vaker social mediakanalen zoals YouTube en Instagram. Zij plaatsen regelmatig “tutorials” online over het aanpakken van verschillende klussen. De tutorial kan gaan over zelf behangen, gordijnen ophangen, een wandje stuken of een muur of het terras betegelen.

Een klus tutorial is een onlinefilmpje waarin, door een ervaren klusser, stapsgewijs wordt uitgelegd welke materialen je nodig hebt en hoe je de klus uitvoert. Hierbij geven zij tips en tricks zodat je niet zelf hoeft uit te vinden wat goed werkt.

Jongeren kunnen zo op een eenvoudige manier kennis opdoen over klussen in huis of tuin. Bouwmarkten hopen zo dat doe-het-zelven onder jongeren weer in trek komt.

En zeg nou zelf, zo’n zelf betegelde wand of zelf behangen muur is toch veel bevredigender dan als dit is gedaan door een klus bedrijf!

Besteed grote klussen uit aan tegelzetter Rotterdam

Laat grote klussen die veel specialistische expertise vereisen, zoals een verbouwing van de badkamer, over aan de professional van de TZS Bouwgroep. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.